Hitta passande resa till Split och Kroatien

Vill du upptäcka en av Medelhavets bäst bevarade pärlor är en resa till Kroatien ett bra val. Här kan du skapa nya oförglömliga minnen tillsammans med ditt resesällskap.

Kroatien är ett otroligt populärt resmål som kan erbjuda en trevlig semester lika väl som en optimal plats för teambuilding under en affärsresa.

Split – Staden som aldrig sover

I semesterstaden Split finns något för alla. Gammal arkitektur, vackra kilometerlånga badstränder och även ett levande nattliv. Allt detta lockar en stor variation av människor. Du kan dessutom njuta av en rad olika spännande aktiviteter. Det vackra vädret med många soltimmar är en utmärkt förutsättning för en trevlig utflykt eller ett sportevent. Eller såklart bara en avslappnad semester i solstolen.

Kombinera jobb och semester i Split

Staden Split lämpar sig inte bara för rena semesterresor. Det finns en mängd olika hotell som erbjuder exempelvis konferenssalar som är perfekt anpassade för affärsmöten. Detta tillsammans med det stora urvalet av kulturella evenemang och sevärdheter gör Split till ett passande resmål för affärsresan. När du ska kombinera nytta med nöje är Kroatien det självklara valet av destination.

Vill du arrangera en resa kan du självklart få hjälp på nätet. Prisvärda flygresor från Stockholm – Split kan hittas här.