Hitta en ny hyresvärd för ert företag

Är det dags att flytta? Då är det viktigt att hitta en hyresvärd som fyller ditt behov samt som du känner dig trygg med.

Kraftstaden Fastigheter är en hyresvärd som jobbar nära sina hyresgäster för att skapa trygghet och långsiktighet. De erbjuder bland annat kontors- och industrilokaler, utbildningslokaler samt lokaler för offentlig verksamhet. Där du finner deras fastigheter i attraktiva områden runtom i Trollhättan.

Vad har du för behov?

Man arbetar alltid för att snabbt hitta ändamålsenliga lokaler till nuvarande och blivande hyresgäster. De anpassar sig efter vad du har för behov, vare sig du är ute efter exempelvis en lagerlokal eller ett kontor i kontorshotell.

Framtidsstaden Trollhättan

Man menar att Trollhättan har en entreprenörsanda som ingen annan stad kan matcha då historien om entreprenörskap och tillverkning går tillbaka hundratals år. Som hyresvärdar kan man motiveras av den handlingskraft som staden besitter.

Man menar också att mindre orter i Sverige får mer uppmärksamhet och värderingar som tidigare förbisetts ger småstäder förtroende. En allt vanligare term är tio-minutersstaden. Att det tar tio minuter blir mataffären, fotbollsträningen och tågstationen är allt viktigare bland unga, vilket är lättare att nå utanför storstäderna. Till exempel i Trollhättan.