Hitta det bästa hotellet

shutterstock_180354590

Ska man sova på ett hotell vill man hitta ett som passar ens tycke och smak, samt ens plånbok. Vilka kriterier ska man ha när man söker efter ett hotell?

Kolla antal hotell

Ett hotellnamn som finns på flera platser, antyder starkt att hotellet är populärt. Ju fler städer de finns i, desto bättre hotell. På www.elite.se ser man redan på startsidan att man kan söka efter hotell i olika städer. Hotellbranschen har brutal konkurrens så uppenbarligen har de gjort en hel del rätt eftersom de finns över hela Sverige.

Leta fram recensioner

En del hotell skryter på sin hemsida om sina nöjda kunder. Gå in på några andra sidor och googla runt. Det kan också vara så att för varje nöjd kund finns det fem onöjda kunder. De är inte de bästa oddsen när man ska boka in sig för en trevlig vistelse. Det finns tonvis med sajter där gamla kunder kan berätta hur deras besök var.

Utbud på hotellet

En annan viktig sak kan vara vad hotellet erbjuder. Om du är i behov av Wi-Fi under din vistelse är det förstås bättre om den tjänsten är gratis och redan inbakad i priset. Är det en romantisk get-away med fästmön kanske man är ute efter ett hotell med spa och bra restaurang.

Å andra sidan, är man bara ute efter en säng att sova i, kan det vara onödigt att betala för en massa extratjänster som man inte kommer att behöva. Då väljer man hellre ett hotell där man betalar extra för tjänster såsom internetuppkoppling.