Företag som arbetar på hög höjd – fönsterputsning med mera

Att putsa fönstren på en villa, lägenhet eller företagslokal kan vara väldigt omständligt. Därtill kan det också vara farligt att putsa fönster på hög höjd, om du inte har rätt säkerhetsutrustning. Dessutom kanske inte jobbet blir det bästa om du saknar kunskap om hur du ska putsa fönster rena.

Boka fönsterputsning online

För att på ett smidigt och enkelt sätt få rena fönster kan du istället boka hjälp med fönsterputs. Det kan du enkelt göra via nätet. Höga Höjder hjälper både företag och privatperson med fönsterputsning.

Här kan du även boka exempelvis fönsterputs på abonnemang. Vilket alltså innebär att du får hjälp med fönsterputs ett antal gånger om året. Ett abonnemang passar alltså er som vet att ni behöver fönsterputs flera gånger om året, men vill slippa boka in alla separata tillfällen gång för gång.

Hur ofta behöver fönster putsas

Att ha det stökigt och smutsigt runt om sig kan påverka hur vi mår. För att hålla dina fönster rena kan det vara bra att putsa dem omkring tre eller fyra gånger om året.

Om ni har problem med exempelvis kondens kan det vara bra att hålla fönstren rena. Eftersom kondens fäster bättre på smutsiga fönster.