När du har behov av profilreklam till företaget

Ett effektivt sätt att öka synligheten för ditt företag är att investera i profilprodukter. Genom att anpassa med rätt profilprodukter för just ditt företag kan du styra företagets marknadsföring mot din kundgrupp.

Val av olika profilprodukter

Först och främst är det viktigaste valet vid profilreklam att välja rätt produkter. Beroende på vad ditt företag erbjuder är det bästa att anpassa profilreklamen därefter. Tygpåsar har exempelvis fördelen att det är en produkt som kunderna kan återanvända gång på gång vilket ger en fördelaktig exponering av ditt företag. Om du deltar på en mässa eller andra event kan du dela ut information om ditt företag tillsammans med andra profilprodukter i tygpåsarna. Slutligen är en fördel med tygkassar också att det är en intressant produkt ur en ekonomisk synvinkel sett till tillverkningskostnaden. Tygpåsar med profiltryck kan hittas här.

Detaljer kring utformning av profilreklam

Filen med din logotyp eller det du vill trycka behöver vara av god kvalitet och med rätt format. Ofta behöver företaget som trycker upp produkterna en vektoriserad tryckfil och inte pixlar som en vanlig bildfil. Ett exempel på ett vanligt filformat är EPS. Fundera även noggrant kring hur stor upplaga ditt företag behöver och anpassa beställningen därefter.

Posted in Okategoriserade