Studera utomlands

Study Abroad

För många unga så kan det vara lockande att studera utomlands, och det är en fantastiks möjlighet att dels få lära sig språket men också att lära sig nya kulturer och lära känna andra människor från andra länder.

Det finns olika anledningar varför man vill åka utomlands för att studera, det kan vara ett äventyr för vissa medans för andra så är det ett sätt att upptäcka världen. Att lära sig ett språk på plats där inte Svenskan är första språket gör det absolut lättare att komma in i språket och på så sätt lära sig ett språk.

Kanske det är så att du vill studera på ett college eller ett universitet utomlands för att få mer kunskap inom det du studerat hemma, varför inte välja Australien som är en populär plats för Svenskar som vill studera utomlands. Du kan ta en Masters Degree eller studera några kurser i en eller ett par terminer. Valmöjligheterna är många och kolla upp om det du är intresserad av finns med i den katalog av utbildningar och språkkurser som One World Studies marknadsför.

Passa på att komma iväg medans tid finns, chansen kommer inte tillbaka ju äldre man blir och det är nu som man kanske har möjlighet att åka iväg för utlandsstudier eller språkresor. Så lycka till med era studier och ert äventyr om ni åker iväg.