Hitta homestaging

homestaging

Har du funderat på att sälja ditt hus eller din lägenhet? Då kan det vara bra kolla upp några saker innan, ska du sälja den själv eller ska du anlita mäklare. Ska du homestagea den själv eller behöver du hitta homestaging som fixar till din bostad innan bilder tas för försäljning.

Vid en försäljning av bostad så kan det vara mycket att tänka på, och som tur är så finns det hjälp att få. Att anlita en mäklare innebär att de hjälper dig med det mesta med själva försäljningen men kan också med annat runt omkring som till exempel homestaging. Antingen så anlitas någon som mäklaren rekommenderar eller så letar man upp någon själv. Kolla upp bland vänner och bekanta om dom kan ge några tips och om någon har erfarenhet från någon homestagingfirma.

Homestaging innebär att någon annan tar sig an och stylar ditt hem och ser till att bostaden ser respektabel ut inför en försäljning, det finns flera företag som specialiserat sig på att fixa till bostäder inför försäljning så kolla upp om det finns någon i din närhet om du vill få hjälp! Tänk dock på att försäljning inte sker omgående utan att det kan bli flera visningar innan en försäljning sker, så försök hålla ordning tills bostaden är såld.